Hur Hälsosamt är ditt Företag?

Investera i dina anställdas hälsa och tjäna på det exponentiellt. Ett hälsosammare, mer motiverat arbetslag är ett gladare, mer produktivt arbetslag. Genom vårt innovativa närmande till hälsa hjälper vi både dig och dina anställda att höja er lägstanivå.

Varför Välmående på Jobbet?

Det är enkelt, egentligen. På Anytime Fitness är vårt mål att hjälpa människor att frodas genom en hälsosam och aktiv livstil. Smarta företag delar ett liknande mål för sina anställda, där arbetare är uppmuntrade att förbättra sin hälsa och träningsnivåer, öka sin energi och produktivitet, och minska sina hälsokostnader. Anytime Fitness Hälsoprogram gör det möjligt för företag i alla storlekar att uppmuntra till hälsa på jobbet.

Varför Anytime Fitness?

Som världens största, snabbast växande, 24-timmars-fitness-franchise i världen kan Anytime Fitness hjälpa dig möta dina anställdas hälsobehov. Vi erbjuder det ultimata i bekvämlighet för ditt arbetslag, komplett med högklassig utrustning.

———

GLOBAL ÖMSESIDIGHET tillåter tillgång till tusentals Anytime Fitness-klubbar runt om i världen! Detta är en bra förmån för dina anställda som reser i jobbet.

24-timmars solning & personliga träningspaket erbjuds också hos många av våra klubbar. Dina anställda kan välja att köpa dessa tjänster som komplement till sitt Anytime Fitness-medlemskap.

24/7 tillgång, 365 om året

Tusentals anläggningar runt om i världen

Personliga tränare för att inspirera!

Perfekta Partners

Anytime Fitness förser dina anställda med verktygen dina anställda behöver för att leva bra 24/7 —på klubben och online!

Budgetvänligt

Företag oavsett storlek kan göra en överkomlig investering i sina anställdas hälsa, vilket många gör på senaste tiden. Med Anytime Fitness som ditt arbetes hälsopartner kan du implementera programmet som passar dig bäst.

Totalt Välmående

Det här valet är för organisationen som verkligen vill investera i hälsan och välmåendet hos sin arbetsgrupp med fullt betalda Anytime Fitness-medlemskap och premiumtillgång till AnytimeHealth.com.

Belöningar & Incitament

Det här programmet uppmuntrar grupphälsa genom att ge incitament för deltagande genom delvis ersatt eller subventionerad Anytime Fitness-medlemskap baserat på månatlig användning.

Endast Gym

Ett kostnadsfritt val som erbjuder ditt arbetslag rabatterade kostnader för medlemskap och startavgifter hos Anytime Fitness i hela landet.

Virtuell Träning

Erbjud den ultimata virtuella träningsupplevelsen för dina anställda. Genom våra mobilappar (inkluderat vår FitnessBuilder) får dina anställda verktygen de behöver för att nå sina hälsomål med en stödet från en online virtuell tränare. Perfekt för anställda på språng.

Att Sätta Igång

1

Kontakta Oss

För en personlig konsultation om att implementera ett hälsoprogram på din arbetsplats, kontakta vår avdelning för Företagsfriskvård. Det tar bara en liten stund att skicka din företagsinformation och du har inga skyldigheter. När vi får din information blir du uppringd omgående.

2

Skapa ett Program

När du arbetar med Anytime Fitness kommer ditt företag att skapa ett program som hjälper dina anställda att nå sina mål och avsikter.

3

Främja Programmet

Att främja ditt hälsoprogram är viktigt, både för att göra dina anställda medvetna om dess existens och för att motivera deras deltagande. Anytime Fitness assisterar dig med dina ansträngningar att främja programmet, detta inkluderar specialanpassade affischer och broschyrer för att hjälpa dig sprida budskapet till din personal. Vi utför även rundvandringar på klubbarna och svarar på eventuella frågor från dina anställda.

4

Erbjud Incitament

De flesta människor vill vara mer aktiva men de saknar motivation. Program med incitament kan göra all skillnad i världen. Enkla belöningar – exempelvis t-shirtar och presentkort – kan öka deltagandet i dina hälsoprogram.

Det är allt! Du är påväg att främja en hälsosam arbetsplats. Vi på Anytime Fitness ser fram emot att hjälpa dig att uppnå välmående på ditt företag.