Kontinuerlig Drift, Tillgänglighet och Underhåll

Anytime Fitness kan justera, ändra, stänga av, avsluta eller avbryta driften av Webbsidorna eller tillhandahållandet av någon tjänst utan varsel och Anytime Fitness förbehåller sig rätten att vägra hjälp till vem det än kan gälla oavsett tidpunkt, med eller utan anledning.

Vårt engagemang för tillgänglighet
På Anytime Fitness engagerar vi oss för tillgänglighet, mångfald och inkludering. Oavsett om du använder webbsidan med assisterande teknologi som skärmläsare, förstoringsverktyg, mjukvara för röstigenkänning, eller switch-teknologi är vårt mål att förse dig med den högsta nivå av service vi kan.

Steg vi tagit och kommer att ta för att öka tillgänglighet
Här är några saker vi adresserar för att se till att våra webbsidor och appar är enkla att använda för alla:

  • Sidstruktur Vi arbetar med rubriker, listor, paragrafer och andra formatfunkioner på Anytime Fitness.se så att vem som helst kan använda webbsidan med assisterande teknologi.
  • Alternerande Text Personer som antingen inte kan see bilder eller höra ljud kan behöva någon typ av alternerande text för att interagera med våra webbsidor. Vi arbetar för att säkerställa att alla våra bilder och multimedia är fullt tillgängliga genom alternerande texter, bildtexter och transkript.
  • Fullt Tillgängligt Tangentbord Vi arbetar för att säkerställa att våra webbsidor och appar kan vara fullt tillgängliga för tangentbord.
  • Konsekvent Design We är generellt konsekventa i hur vi bygger våra webbsidor och appar, så att när du förstått hur våra menyer och sidor är uppbyggda, fungerar våra sajter generellt på samma sätt.

Var god och var medveten om att våra ansträngningar är pågående. Med det sagt, är vi mitt i processen av att implementera funktionella förbättringar förenligt med relevanta delar av World Wide Web Consortiums Web Content Accessibility Guidelines 2.0 Level AA (“WCAG 2.0 AA”). Du hittar mer information om WCAG 2.0 AA här: WCAG 2.0 AA.

Behöver du hjälp eller har du feedback?
Om du har upplevt problem eller vill kontakta oss med förslag till förbättringar, kontakta oss gärna på info@anytimefitness.se