Vanliga Frågor

Ser du inte din fråga?
Kontakta Oss

Var god och besök vår sida Hitta Ett Gym för att hitta en bekväm anläggning nära dig.
Vi är ständigt på jakt efter nya samhällen att tjäna! De anläggningar som kommer snart är listade på vår Hitta Ett Gym-sida. Om du eller någon du känner är intresserade av att öppna ett gym, kan ni läsa mer om franchise-möjligher.  
Den lokala franchisetagaren kan ge dig den senaste informationen om projektets öppningsdatum. Du kan leta upp deras kontaktinformation på sidan Hitta Ett Gym.
För att ge feedback, var god och klicka här. Genom att fylla i formuläret säkerställer du att både din lokala Anytime Fitness-klubb och vår kundsupport på huvudkontoret får ditt meddelande.
Priser beror på anläggning och typ av medlemskap. Det kan finnas erbjudande som påverkar ditt medlemskapspris; för definitiva uppgifter, kontakta en närliggande anläggning. Vi ser fram emot att träffa dig!
Var god och kontakta ditt närliggande gym för de specifika detaljerna. Du hittar kontaktuppgifter på vår sida Hitta Ett Gym.
Alla betalfrågor sköts av din klubb. Var god och kontakta din klubb. Du kan hitta dem på vår sida Hitta Ett Gym.
Varje klubb är individuellt ägd och driven, därför hanteras alla önskningar om uppsägning hos den specifika klubben. Var god och se över ditt Medlemsavtal före du kontaktar din klubb. Din specifika uppsägningspolicy finns beskriven i avtalet. För att avsluta ditt medlemskap behöver du kontakta din klubb direkt. Du har en hel månads uppsägningstid och de flesta av våra kontrakt pågår i 12 månader och rullar på månad för månad när det första året är slut. Använd funktionen Hitta Ett Gym för att hitta deras kontaktinformation.
När 30 dagar av ditt medlemsskap passerat är du behörig att tillträda vilket av våra tusentals gym i världen du vill. Vi rekommenderar att du verifierar med ditt huvudgym att ditt anywhere-tillträde har aktiverats före du besöker ett annat gym.
Om du är intresserad av att jobba på ett av våra gym, var god och kontakta dem för att fråga om jobbmöjligheter.  
Många av våra bästa franchiseägare började som medlemmar! Om du eller någon du känner är intresserade av att öppna ett gym kan du läsa mer om franchisemöjligheter. Du kan också mejla info@anytimefitness.se